Web
Analytics
Моето най-велико приключение | меки корици

Моето най-велико приключение | меки корици

  • 19,70 лв.

    21,90 лв.
УРОК ПО ЛИДЕРСТВО, КОЙТО ЩЕ СЕ ПОМНИ ДЪЛГО

Моето най-велико приключение e зашеметяваща история за лидерство, която ще покаже на всички, занимаващи се с бизнес, как да бъдат по-успешни. Робърт Айгър оглавява най-известната медийна и филмова компания в света през 2005 г. Вече със сериозен опит като изпълнителен директор на АВС зад гърба си, той залага на високо качество на продукцията и на новите технологии, голяма част от които създадени от неговите служители. Днес, след 15 години управление на Робърт Айгър, „Уолт Дисни Къмпани“ са най-големите в развлекателната индустрия – техни са „Пиксар“, „Марвел“, „Лукасфилм“ и „Туентиът Сенчъри Фокс“.

Какво мотивира един човек да се нареди сред най-добрите? Какви са ценностите, които го водят по нелекия път на лидерството? Автобиографията на Робърт Айгър отговаря на въпросите, които всеки млад човек си задава – как да пробия, как да успея, как да се задържа на върха?

Дълги години всички чакаха Боб Айгър да сподели своите тайни. Сега той ги разкрива и те са смайващи... адски готино и откровено четиво.

--------

Робърт Айгър е роден през 1951 г. в Ню Йорк в семейството на ветеран от Втората световна война. Кариерата му започва през 1972 г. като водещ на колежанското телевизионно шоу Campus Probe, a две години по-късно постъпва на работа в Ей Би Си. През 1993 г. става вицепрезидент, а през 1994 г. – президент и изпълнителен директор. „Уолт Дисни Къмпани“ придобива телевизионната мрежа през 1995 г., а Айгър остава на позицията до 1999 г., когато е назначен за президент на „Уолт Дисни Интернешънъл“. През 2005 г. Айгър оглавява компанията и остава на този пост до 2020 г. По време на неговото управление „Дисни“ се превръща в най-голямата медийна и развлекателна корпорация в света.

Данни за книгата
Заглавие Моето най-велико приключение
Автор Робърт Айгър
Преводач Сибин Майналовски
ISBN 978-619-7419-29-0
Корици Меки
Размери 15x23 cm
Брой страници 288
Език Български
Жанр Автобиография
Екстри топъл печат (злато)
Вложка с цветни снимки 8 стр.

Тагове Робърт Айгър, Дисни, бизнес, лидерство